Om oss

Vi erbjuder ett stort utbud av massagebehandlingar och varje behandling är skräddarsydd efter just dina behov. 

Den svenska klassiska massagen mjukar upp dina spända muskler och tänjer din bindväv. Den ökar blodcirkulationen och även välbefinnandet.

Den klassiska massagen är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Detta minskar spänningar och värk i muskler och leder samt även svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation. Massagen är också avslappnande och lugnande för sinnet genom att beröringen frigör lugn och ro-hormoner.

Massagen kan användas i både friskvårds syfte och för rehabiliterande behandling av specifika skador och besvär i muskler och leder. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress, vilket också ökar din prestationsförmåga.Vi erbjuder även triggerpunktsbehandling, där man med tryck och beröring löser upp ömma punkter. Många timmar vid datorn, stress eller tunga lyft kan leda till en överbelastning av muskelfibrerna som drar ihop sig och skapar en spänning som stannar kvar i form av triggerpunkter. Knutorna ger ofta en molande, ibland brännande, värk, som ibland kan stråla ut på förutbestämda områden. 

Naturligtvis väljer du själv hur kraftfull du önskar din behandling.
I början diskuterar vi och planerar hur vi lägger upp din behandling. 
Varmt välkomna!